Alt
Albondigas (Spanske kødbolleri tomatsauce) |
Alcazartærte |
Andebryster i tomat og champion |
Appelsin-mandelkage |
Appelsin-nougat roulade |
Artiskok-dip |
Asparges, hvide med æg |
Aspargessuppe |
Baked Alaska |
Banankage |
Banankage |
Banankage med marzipan |
Bedstefars skæg |
Beuf burguignon |
Birgits IBM kager |
Blomkålsgratin |
Britts madagaskarpostej |
Brownies med hvid chokolade |
Brunchæg med bacon og asparges |
Brunkager |
Brunsviger |
Bruscetta med tomat m.fl |
Butternutsuppe med champagne og kørvel |
Bygalamande med kirsebær-appelsinsauce |
Bær- og mandelclafoutis |
Bønnetærte |
Börek |
Ceviche med laks |
Champion Pate |
Chili Con Carne |
Chokoladekage |
Chokoladekage med dadler m.fl. |
Chokoladekage, Mors |
Ciabattabrød |
Citronfromage |
Citronkrystaller |
Citronmazarinkage |
Citrontærte med marengs, m.fl. |
Citrusfrugter med granatæble og sprød salat |
Coleslaw |
Confit de canard med persillerodsfritter og salat |
Cornflakes i orangechokolade |
Courgetter, 4 retter |
Crème brulé med abrikos og rosiner i rom |
Creme Brulé med lakrids, Blomberg |
Cæsarsalat med kylling og crutoner |
Cæsarsalat uden hvidløg |
Dadelkage, Mors |
Den gode Suppe (Peberfrugtsuppe) |
Drømmekage |
Dybtstegte rejer i Tempuradej |
En kage uden mage |
Engelsk gingerbreadkage med lakrids og kaneldrys |
Fanøkringle |
Fe kager |
Fegato alla Veneziana med polenta |
Filloruller med fyld |
Fin æblekage |
Fish n' chips |
Fløderand |
Fløderand med vin |
Fløderand. Kirstens bryllupsdesert |
Formkage med fyld, god gammeldags |
Forret fra Riga |
Fragilite |
Fragilité med nougatcreme |
Fragilité roulade |
Fragilité, Britt |
Fransk nougat |
Franske pandekager |
Frittata Fantastico (Italiensk æggekage) |
Frokostfyr |
Frugtkugler med chokoladeovertræk |
Frugtsoufflé |
Frugtspyd |
Fyldt chokolade med karamel |
Fyldte tomater med vilde ris og bresola |
Fødselsdagboller, Ingers |
Fødselsdagsmenu, Jettes fødselsdag d. 28/5 2011 for kolleger |
Gedeoste Crutoner |
Glögg braiserede svinekæber med æble-selleri saute |
Gode formkager |
Graved mørbrad |
Grillet lammekrone |
Grydebrød |
Græskarsalat |
Grøn Mayonaise |
Grøn salat med feta og hindbær |
Grøntsagslasagne |
Gule ærter |
Gulerodskage 1 |
Gulerodskage 2 |
Gullashsuppe |
Gullerodssuppe med kokosmælk |
Hamburgerkoteletter |
Hasselnøddekage med Grand Marinier-creme og appelsin |
Hindbærlagkage |
Hindbærtoppe |
Hindbærtrøffel med hvid chokolade |
Hjertekager |
Honningkage |
Honningkagehjerter |
Huevos Rancheros |
Hummergryde med ris |
Hveder |
Hvidvinsdampede blåmuslinger med salvie og æblemynte |
Idas jordskoksuppe |
Indbagt laks |
Indonesisk karrysuppe |
Ingefærkager |
Ingers julesild |
Italiensk buffet |
Italiensk farsrulle med frisk Mozzarella |
Italienske mandelkager |
Jette og Eriks italienske påskefrokost |
Jettes 60 års fødselsdagsmenu |
Jettes fødselsdagsmenu med opskrifter |
Jettes limfjordsmenu |
Jordbærkage |
Julefrokost 2021 |
Julehjerter |
Julekage |
Julekage |
Julekage |
Julekage med romglasur |
Julekage med rosiner, sukat og mandeldrys |
Juleknas, sundt |
Julemiddag m. opskrifter |
Julemuffins |
Juletapas 2023 |
Kandiserede violer |
Kanel/kardemomme-snurrer |
Kanelruder |
Kanelsnegle |
Karamelrand med syltede appelsiner |
Karens kage |
Karrysuppe med gulerødder og kylling |
Kartoffelpizza |
Kirstens 85 års fødselsdagsmenu |
Kokos-appelsinkonfekt |
Kokossnitter |
Kolvigs tappasmenu |
Krabbedip med tang og forårsgrønt |
Kransekagetoppe og spøjteglasur |
Kransekagetærte |
Krebsehalesalat |
Kringle som i Nordjylland |
Krydret farsbrød, fyldte peberfrugter, en pie med kød, musaka med kartofler |
Krydret kalkungryde med ingefær |
Kunstnersild |
Kylling i tomatsalsa |
Kylling Marbella |
Kyllingetærte, butterdej, med låg |
Kød på brød |
Kålsalat |
Lady fingers |
Lakridsbitter |
Laks, stegt med stuvet spinat |
Lakselasagne |
Lakseroulade med spinat |
Lammeragout |
Lammeskank med jordskokepuré |
Lasagne |
Lemonpie |
Let frossen nøddekage med chokolademousse |
Lever. Fegato alla Veneziana med polenta |
Leverpostej, Britt |
Louisiana koncertbuffet |
Lun gedeost på tortillas |
Løgkompot |
Løvstikke aioli |
Madames nøddekage |
Mandelfragilité med nougatfyld |
Mandelkage |
Mandelkage med portvinskompot m.fl. |
Marcipan-æble-kage |
Maregnslagkage |
Marinerede kartofler |
Marmelade fra Fanø |
Marokansk menu med opskrifter |
Marzipankage med bær |
Melonsalat med ribs i spumante m.fl |
Menu med rødvinsmarineret andebryst |
Menu til 10 personer |
Mocca Éclairs, m.fl. |
Muslingesalat |
Mutzen |
Mørbradret |
Mørbradret med porre |
Nasi goreng, m.fl. |
Negroni (drink med Campari, Gin og Vermouth) |
Nougat glacé |
Nougat med orange |
Nougatkugler med jordbær og nødder |
Nytårsmenu 2008 |
Nytårsmenu 2012 |
Nytårsmenu 2020 |
Nytårsmenu 2022 |
Nøddekage |
Oliven tapernade |
One pot pasta med kylling og bacon |
Orange-nødde-chokoladekage |
Ostecreme |
Ostepaneret kalkun på salat |
Ovnbagt basilikumtorsk |
Panacotta med bærkompot |
Pandekager, alternativ 1 |
Pandekager, Jettes egen opskrift |
Panettone m.fl |
Panforte |
Panforte de Sienna, vores egen |
Panforte m.fl |
Pasta a la Putanesca |
Pasta med soltørrede tomater og oliven |
Pickles |
Pickles |
Pistaciebrud med lakrids |
Pistacietrekanter |
Pizzadej, 4 timer |
Pizzasovs |
Polenta med italiensk topping |
Polske kålrouletter |
Porre-kartoffelsuppe m. bacondrys |
Portvinspostej |
Poussin i sommerurter m.fl |
Poussin med citrongræssyltet æble |
Pølsebrød |
Påskechokoladekage |
Quiche au jambon, skinketærte |
Rababerkage med farin |
Rabagerkage |
Rand med krabber og asparges |
Ratatouille |
Raw-cake med avocadocreme og jordbær |
Ribskage |
Rispapirruller med okse, grøntsager og peanutdip |
Romfromage |
Romfromage. Almindelig og en variation med abrikoser |
Romkuglekage |
Romkugler |
Rugbrød med surdej |
Rugbrød med tørsur |
Rullepølse |
Rundstykker |
Russisk salat |
Rødspætte, hel i ovn |
Rømers latinamerikanske småretter |
Råkost |
Sachertorte, klasisk m.fl. |
Salat med krebsehaler |
Salat med mango og avocado |
Salat med rejer og mango |
Saltkage |
Sardiner med æg og brød |
Sirupskage |
Skipperlabskovs |
Smørrebrød, forslag |
Små bagte marzipanhatte |
Små Baugetter |
Små chokolade mazariner med appelsin |
Små Mozartstænger |
Sol over Lammefjorden (gullerodssuppe) |
Spinat fritta med rejer |
Sprøde Crostini med røget hellefisk og basilikumcreme |
Stribet fromage |
Støbte chokolader med orangemarzipan |
Svensk lagkage |
Svinekæber i øl |
Svinekæber, braiserede med kompot af rosenkål, mandler og saltet citron |
Svinekæber, timianmarineret |
Syltede tomater med skalotteløg og krydderurter |
Symfoni af kikærter og broccoli |
Tabouleh |
Tarteletter med and, svampe og sherry |
Temperering af chokolade |
Tempuradej |
Teriaki sauce |
Tiramisu |
Tiramisu, Brd. Price |
Tivolikager |
Tomatsuppe med gedeostetoast |
Tomattærte |
Torskefad |
Tortillas med kylling i kokos og kålsalat |
Tranebærtærte med valnødder m.fl. |
Træstamme med sne |
Træstammer, hjemmelavede |
Tunmousse |
Tunsauce til pasta |
Tyndbrødsruller med laks |
Tærte med kartoffelbund |
Vafler |
valnødemarengs med syltede blommer og kanel-mascapone |
Vanillebudding med karamelsauce |
Vanillechesecake med kirsebærgele |
Vanillekranse |
Vanillekranse, blomsterberg |
Varm Pandekage med røget laks |
Vitello tonato |
Whiskeytoppe med blåbær |
Ymerfromage med rugbrødskrokant |
Æble-ingefærkage med kanelsukker |
Æblekage, Kirstins |
Æbler med chokoladenødder |
Æbleskiver |