Forretter
Albondigas (Spanske kødbolleri tomatsauce)
Artiskok-dip
Asparges, hvide med æg
Britts madagaskarpostej
Brunchæg med bacon og asparges
Bruscetta med tomat m.fl
Bønnetærte
Ceviche med laks
Courgetter, 4 retter
Dybtstegte rejer i Tempuradej
Filloruller med fyld
Fish n' chips
Forret fra Riga
Franske pandekager
Fyldte tomater med vilde ris og bresola
Gedeoste Crutoner
Grøntsagslasagne
Hummergryde med ris
Hvidvinsdampede blåmuslinger med salvie og æblemynte
Indbagt laks
Indonesisk karrysuppe
Ingers julesild
Krebsehalesalat
Kyllingetærte, butterdej, med låg
Laks, stegt med stuvet spinat
Lakselasagne
Lakseroulade med spinat
Lasagne
Leverpostej, Britt
Lun gedeost på tortillas
Muslingesalat
Oliven tapernade
Ovnbagt basilikumtorsk
Pasta a la Putanesca
Pasta med soltørrede tomater og oliven
Polenta med italiensk topping
Porre-kartoffelsuppe m. bacondrys
Portvinspostej
Poussin med citrongræssyltet æble
Quiche au jambon, skinketærte
Rand med krabber og asparges
Rispapirruller med okse, grøntsager og peanutdip
Rømers latinamerikanske småretter
Salat med krebsehaler
Salat med rejer og mango
Sol over Lammefjorden (gullerodssuppe)
Spinat fritta med rejer
Sprøde Crostini med røget hellefisk og basilikumcreme
Tarteletter med and, svampe og sherry
Tomattærte
Torskefad
Tunmousse
Tyndbrødsruller med laks
Varm Pandekage med røget laks
Vitello tonato