Frokostretter
Albondigas (Spanske kødbolleri tomatsauce)
Asparges, hvide med æg
Britts madagaskarpostej
Brunchæg med bacon og asparges
Bruscetta med tomat m.fl
Bønnetærte
Champion Pate
Cæsarsalat med kylling og crutoner
Cæsarsalat uden hvidløg
Dybtstegte rejer i Tempuradej
Filloruller med fyld
Fish n' chips
Frittata Fantastico (Italiensk æggekage)
Fyldte tomater med vilde ris og bresola
Gedeoste Crutoner
Glögg braiserede svinekæber med æble-selleri saute
Graved mørbrad
Grøntsagslasagne
Huevos Rancheros
Hvidvinsdampede blåmuslinger med salvie og æblemynte
Indbagt laks
Kartoffelpizza
Kunstnersild
Kylling Marbella
Kyllingetærte, butterdej, med låg
Lakseroulade med spinat
Leverpostej, Britt
Lun gedeost på tortillas
Pasta a la Putanesca
Pasta med soltørrede tomater og oliven
Pizzadej, 4 timer
Pizzasovs
Polenta med italiensk topping
Portvinspostej
Poussin med citrongræssyltet æble
Pølsebrød
Quiche au jambon, skinketærte
Ratatouille
Rullepølse
Saltkage
Sardiner med æg og brød
Skipperlabskovs
Smørrebrød, forslag
Spinat fritta med rejer
Symfoni af kikærter og broccoli
Tarteletter med and, svampe og sherry
Tomattærte
Torskefad
Tortillas med kylling i kokos og kålsalat
Tunmousse
Tyndbrødsruller med laks
Tærte med kartoffelbund
Varm Pandekage med røget laks
Vitello tonato