Middagsretter
Albondigas (Spanske kødbolleri tomatsauce)
Andebryster i tomat og champion
Asparges, hvide med æg
Beuf burguignon
Blomkålsgratin
Bønnetærte
Börek
Champion Pate
Chili Con Carne
Confit de canard med persillerodsfritter og salat
Courgetter, 4 retter
Cæsarsalat med kylling og crutoner
Cæsarsalat uden hvidløg
Fegato alla Veneziana med polenta
Fish n' chips
Franske pandekager
Frittata Fantastico (Italiensk æggekage)
Fyldte tomater med vilde ris og bresola
Glögg braiserede svinekæber med æble-selleri saute
Grillet lammekrone
Grøntsagslasagne
Gule ærter
Gullashsuppe
Hamburgerkoteletter
Huevos Rancheros
Hummergryde med ris
Hvidvinsdampede blåmuslinger med salvie og æblemynte
Indbagt laks
Indonesisk karrysuppe
Italiensk farsrulle med frisk Mozzarella
Kartoffelpizza
Krydret farsbrød, fyldte peberfrugter, en pie med kød, musaka med kartofler
Krydret kalkungryde med ingefær
Kylling i tomatsalsa
Kylling Marbella
Kyllingetærte, butterdej, med låg
Kød på brød
Laks, stegt med stuvet spinat
Lakselasagne
Lammeragout
Lammeskank med jordskokepuré
Lever. Fegato alla Veneziana med polenta
Marinerede kartofler
Mørbradret
Mørbradret med porre
Nasi goreng, m.fl.
One pot pasta med kylling og bacon
Ostepaneret kalkun på salat
Ovnbagt basilikumtorsk
Pasta med soltørrede tomater og oliven
Pizzadej, 4 timer
Pizzasovs
Polske kålrouletter
Poussin i sommerurter m.fl
Poussin med citrongræssyltet æble
Quiche au jambon, skinketærte
Ratatouille
Rødspætte, hel i ovn
Råkost
Skipperlabskovs
Svinekæber i øl
Svinekæber, braiserede med kompot af rosenkål, mandler og saltet citron
Svinekæber, timianmarineret
Tabouleh
Tomattærte
Torskefad
Tunsauce til pasta
Tærte med kartoffelbund
Varm Pandekage med røget laks
Vitello tonato