Middagsretter
Albondigas (Spanske kødbolleri tomatsauce) |
Andebryster i tomat og champion |
Asparges, hvide med æg |
Beuf burguignon |
Blomkålsgratin |
Bønnetærte |
Börek |
Champion Pate |
Chili Con Carne |
Confit de canard med persillerodsfritter og salat |
Courgetter, 4 retter |
Cæsarsalat med kylling og crutoner |
Cæsarsalat uden hvidløg |
Fegato alla Veneziana med polenta |
Fish n' chips |
Franske pandekager |
Frittata Fantastico (Italiensk æggekage) |
Fyldte tomater med vilde ris og bresola |
Glögg braiserede svinekæber med æble-selleri saute |
Grillet lammekrone |
Grøntsagslasagne |
Gule ærter |
Gullashsuppe |
Hamburgerkoteletter |
Huevos Rancheros |
Hummergryde med ris |
Hvidvinsdampede blåmuslinger med salvie og æblemynte |
Indbagt laks |
Indonesisk karrysuppe |
Italiensk farsrulle med frisk Mozzarella |
Kartoffelpizza |
Krydret farsbrød, fyldte peberfrugter, en pie med kød, musaka med kartofler |
Krydret kalkungryde med ingefær |
Kylling i tomatsalsa |
Kylling Marbella |
Kyllingetærte, butterdej, med låg |
Kød på brød |
Laks, stegt med stuvet spinat |
Lakselasagne |
Lammeragout |
Lammeskank med jordskokepuré |
Lasagne |
Lever. Fegato alla Veneziana med polenta |
Marinerede kartofler |
Mørbradret |
Mørbradret med porre |
Nasi goreng, m.fl. |
One pot pasta med kylling og bacon |
Ostepaneret kalkun på salat |
Ovnbagt basilikumtorsk |
Pasta a la Putanesca |
Pasta med soltørrede tomater og oliven |
Pizzadej, 4 timer |
Pizzasovs |
Polske kålrouletter |
Poussin i sommerurter m.fl |
Poussin med citrongræssyltet æble |
Quiche au jambon, skinketærte |
Ratatouille |
Rødspætte, hel i ovn |
Råkost |
Skipperlabskovs |
Spinat fritta med rejer |
Svinekæber i øl |
Svinekæber, braiserede med kompot af rosenkål, mandler og saltet citron |
Svinekæber, timianmarineret |
Tabouleh |
Tomattærte |
Torskefad |
Tortillas med kylling i kokos og kålsalat |
Tunsauce til pasta |
Tærte med kartoffelbund |
Varm Pandekage med røget laks |
Vitello tonato |